Våre treninger og trenere

Hos SRK er det mye aktivitet. Vi har fastsatte treninger 4 dager i uken samt flere gjeste trenere som kommer gjevnlig både i uke dager og helger. Alle våre treninger blir organisert gjennom vår facebook gruppe "SRK treninger". Der kan man melde seg på treningene som blir lagt ut og stille spørsmål ang treninger. Satsningsgruppe treninger hos SRK sammen med Lars Rasmussen blir publisert på "Satsningsgrupper Haugalandet" på Facebook. Les mer om Satsningsgruppen under "Satsningsgruppen".

 

Faste treninger når vi ikke har gjeste trenere:

Tirsdag: Dressur - mellom 14.00 -19.00 (Anita Liknes)

Onsdag: Sprang - Mellom 18.00 - 21.00 (Vibeke Handå)

Fredag: Bomarbeid/sprang- Mellom 18.00-21.00 (Monika Håstø

Lørdag: Dressur - Mellom 10.00 - 16.00 (Anita Liknes)

 

Ellers har vi andre dager det er mulighet for å sette opp treninger med blant annet gjestetrenere: 

Onsdag: Åpen for sprang trening 16.00-18.00

Fredag: Åpen for Sprang trening eller for dressur trening med styre godkjendt trener 19.00-22.00

Lørdag og Søndag: Åpent klokkeslett 

Vi er så heldige som også har mange flotte gjeste trenere hos oss. Noen av trenerene som kommer er blant annet Eva Opdal, Grethe Rognøy, Lasse Hestengen og Lars Rasmussen. 

 

Den kjente og dyktige berideren Lars Rasmussen kommer til oss rundt hver 6-8 uke gjennom satsnings sammarbeidet. Lars er en meget prestige fyllt mann som vi er stolte av å kunne tilby til våre ryttere! Les mer om Lars og satsnings sammarbeidet under "Satsningsgruppen".

 

Det å ha et tilbud til våre ryttere er viktig, at elevene har en trener de trives sammen med. Vi er stolt av å kunne tilby et bredt utvalg av kompetente og dyktige instruktører til våre medlemmer.